Maraton Mures-Olt cu drapelul Romaniei, cu steagul Uniunii Europene si cu steagul dacilor pentru Románok és a magyarok, csak együtt

Este data de 17.09.2016.

Mures-Olt Marathon 2016

Varful Hasmasul Mare, 1793 m. Cu drapelul Romaniei, steagul Uniunii Europene si steagul dacilor. Mesajul: “Romanii si ungurii doar impreuna”- “Románok és a magyarok, csak együtt”!

In aceasta zi a avut loc  la Izvorul Muresului cea de-a 5-a editie a Mures-Olt Marathon, care s-a desfasurat in muntii din imprejurimile localitatii, cea mai inalta cota de pe traseu fiind Varful Hasmasu Mare.

Din acest masiv izvorasc raurile  Olt, Mures si Bicaz si se afla Piatra Singuratica.

Mures-Olt Marathon 2016

Piatra Singuratica. Cu drapelul Romaniei, steagul Uniunii Europene si steagul dacilor. Mesajul: “Romanii si ungurii doar impreuna”- “Románok és a magyarok, csak együtt”

A fost un maraton excelent organizat, care a pus in valoare frumusetea zonei, in care la final au fost declarati invingatori cei mai buni dintre concurenti si in care a invins PRIETENIA.

Mures-Olt Marathon 2016

Impreuna cu seful echipei de organizare a Mures-Ot Marathon. Simion Andrei. Felicitari!

Mures-Olt Marathon 2016

Voluntari si organizatori, Impreuna! Multumim!

La aceasta competitie am alergat maratonul 158 din cariera, maratonul 148 cu drapelul Romaniei, 73 cu steagul Uniunii Europene si 23 cu steagul dacilor.

Mures-Olt Marathon 2016

Noi ne-am intrecut la categoria +50 ani. Lipsesc domnii Mocanu si Scutelnicu.

Mures-Olt Marathon 2016

Km 29! Cu drapelul Romaniei, steagul Uniunii Europene si steagul dacilor. Mesajul: “Romanii si ungurii doar impreuna”- “Románok és a magyarok, csak együtt”! Sa speram ca acesti copii, care au venit singuri langa steaguri,  vor crede si vor actiona mai mult decat noi.

Am purtat tricoul de la Maratonul “Pe aici nu se trece”, desfasurat pe 6 august intre Marasesti, Marasti si Soveja, ca un omagiu adus romanilor care s-au jertfit in Primul Razboi Mondial. In acest an s-au implinit 100 de ani de la intrarea Romaniei in Primul Razboi Mondial pentru eliberarea Transilvaniei.
Mesajul: “Romanii si ungurii doar impreuna”- “Románok és a magyarok, csak együtt!”,  pe care l-am transmis si la editia I a acestui maraton, in anul 2010 dar si la alte maratoane desfasurate in aceasta zona.

http://www.ilierosu.ro/2009/06/23/semimaratonul-baile-tusnad/

http://www.ilierosu.ro/2009/08/05/supermaratonul-miercurea-ciuc/
http://www.ilierosu.ro/2010/06/08/semimaraton-tusnad-2010-o-cursa-fara-prejudecati/

http://www.ilierosu.ro/2010/08/11/supermaraton-miercurea-ciuc-2010-–-46-de-km-pentru-reconcilierea-istorica-dintre-romani-si-unguri/

http://www.ilierosu.ro/2011/07/21/maratonul-izvorul-muresului-–-romanii-si-ungurii-doar-impreuna/

Galeria foto 2016

Start (video)

Sosire Ilie Rosu (video)

Mesaj Ilie Rosu pentru eroii din Primul Razboi Mondial (video)

Strigatul maratonistlor, mesaj Romanii si ungurii doar impreuna si sosire Hiroko Ogawa (video)

 

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori