Ce spun altii despre mine

Am pornit aproape singur la drum, la finele verii anului 2008, sub privirile increzatoare ale prietenului meu, Ionut Nicolae, care mi-a pus la dispozitie intr-un timp record, blog-ul . Aveam alergate doar doua maratoane, unul in parcul IOR si altul in Poiana Brasov si eram plin de entuziasm. Visul meu, de la varsta de 20 de ani, acela de a alerga un maraton, s-a implinit dupa 28 de ani!

“Tu trebuie doar sa scrii ceea ce mi-ai povestit mie, dar ai grija,  sa fii cat mai natural, scrie intotdeauna ce simti,  e suficient! Oamenii iti vor intelege  mesajul si nu vei fi niciodata singur in demersul tau, vei inspira multa lume…”

imi spunea Ionut.

Asa a aparut:
“Daca vrei poti, nimic nu e imposibil si niciodata nu-i prea tarziu sa poti si tu! Daca ai avut vreodata un vis la care ai renuntat, nu-l abandona, el chiar poate deveni realitate, trebuie doar sa vrei si tu! Incepe de maine!”

Mai jos sunt oamenii si cuvintele  lor,  care m-au incurajat sa duc mesajul cat mai departe. Simt incurajarile lor si ca nu vor sa ma opresc din drum!