Maratonul Ciucas X3 cu drapelul Romaniei, steagul Uniunii Europene si steagul dacilor

Este data de 12.09.2015.

Maraton Ciucas X3 cu drapelul Romaniei, steagul UE si steagul dacilor

Varful Ciucas! Moment festiv: 5000 de km cu drapelul Romaniei, 2500 km cu steagul Uniunii Europene in 5 ani si jumatate! Cel de-al 131-lea maraton din cariera, al 121-lea cu drapelul Romaniei, al 62-lea cu steagul UE,  al 7-lea cu steagul dacilor.

Pentru a 5-a oara la Ciucas Maraton. Ca de fiecare  la acest maraton  am purtat cu mine drapelul Romaniei si steagul Uniunii Europene.  Astazi am avut in plus alaturi de cele doua steaguri si steagul dacilor.  2010   2011  2013  2014

Maraton Ciucas X3 cu drapelul Romaniei, steagul UE si steagul dacilor

Gata pentru o noua lupta: Maratonul 131 din cariera si 121 cu drapelul Romaniei

Maraton Ciucas X3 cu drapelul Romaniei, steagul UE si steagul dacilor

Darius – Primul antrent cu steaguri!
Cand va implini 18 ani va prelua stafeta si o va duce mai departe.

Galeria foto

Inainte de start (video)

Pe varful Ciucas (video)

Sosirea (video)

Peste 5000 de km alergati in 5 ani si jumatate, care au inclus 121 de curse de maraton oficiale, cu drapelul Romaniei. Prima cursa cu drapelul Romaniei a fost pe 21 martie, 2010, la Maratonul de la Roma. Momentul de bucurie si de sarbatoare pentru reusita celor 5000 de km fost la Maratonul Ciucas X3, unde am primit o invitatie din partea organizatorilor. Am urcat  pentru a 5-a oara cu drapelul Romaniei pe Varful Ciucas, avand alaturi de acesta steagul Uniunii Europene si steagul dacilor.Am purtat pe tricou organizatiile care m-au sustinut in proiectul meu. Acolo sus am reluat strigatul de lupta al maratonistilor din Romania si pe cel al dacilor: Hip, hip -Ura! Hip, hip-Ura! Hip, ura, Hip, ura, Hip, ura, ura, ura! Traiasca Romania si … Auuuuuuuuu!

Multumesc tuturor sustinatorilor mei care m-au ajutat sa urc drapelul Romaniei, sus, pe “Everest”, la 5000 de km:

Clubul Sportiv Eco Alpin, Ro Club Maraton, ARPIA, Fabrica De Steaguri Drapele, Isostar Romania, Cassidian, Urban Sa, Citadela, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro si fiicelor mele Alina si Andreea.

A fost  cel de-al 131-lea maraton oficial din cariera, cel de-al 121-lea maraton cu drapelul Romaniei, al 62-lea cu steagul Uniunii Europene si al 7-lea cu steagul dacilor.

Primele 100 maratoane cu drapelul Romaniei, au insemnat un mare efort fizic si financiar, si energizantul de care aveam nevoie pentru a continua in 2015:

https://www.youtube.com/watch?v=rDwcE7_TwPc

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori