Isostar Maratonul Zapezii Rasnov 2014

Clasament

Esti  puternic(a) si rezistent(a)? Ti-a zburat vreodata gandul la  cum ar fi sa alergi un maraton in Antarctica?  Clubul Eco Alpin, prin Centrul de Pregatire Montana Himalaya, in parteneriat cu Primaria Rasnov, sustinut de ISOSTAR ROMANIA si de Iberia Renovables  S.A, readuce  pentru a 3-a oara maratonul pe care ti l-ai dorit, la noi acasa, in Romania, in Zona Rasnov. Daca la prima editie din 2012, au luat startul 20 de concurenti  in cadrul primului maraton de iarna, pe zapada,  toti trecand atunci  linia de sosire, la editia a 2-a au luat parte 123 de concurenti, care s-au intrecut in probele de maraton, 30 km, 21 km si 15 km, si 2 stafete de copii care au alergat pe traseul maratonului.

Isostar Maratonul Zapezii este un eveniment unic in Romania si in Europa, fiind  o proba a curajului, desfasurata in conditii de iarna, pe zapada, in zona istorica a Rasnovului, intr-un cadru natural in care pot fi admirate din alergare masivele muntoase Piatra Craiului, Postavarul, Magura Codlei, Parcul National Bucegi, precum si Cetatea Medievala Rasnov.

Probe:

1.     Maraton

2.     30 km

3.      Semimaraton

4.      15 km

Regulamentul Isostar Maratonul Zapezii 2014

Traseu maraton

Declaratia pe propria raspundere

Inregistrare  (Inscrierile sunt inchise)

Lista concurenti

Stiri

Stafete de maraton formate din copii

Incercam sa transmitem cate ceva din spiritul maratonului si in randul copiilor. Clubul Eco Alpin a initiat stafetele de maraton pentru copii, prima stafeta din Romania,  avand loc la Sulina in luna octombrie a anului 2011, fiind alcatuita din elevi al Liceului Jean Bart, clasele 5-12.  In cadrul ciclului de maratoane istorice “Din dragoste pentru Romania si istoria ei” au urmat stafeta scolii Cambridge la maratonul Reintregirii Neamului Romanesc din 2012, apoi stafetele copiilor din Rasnov si Scolii Cambridge la editia a 2-a a Maratonului Zapezii, stafeta elevilor din Putna si elevilor Colegiului Militar Liceal  Stefan cel Mare din Campulung Moldovenesc, la Maratonul Stefan cel Mare din 2013 si stafetele elevilor din scolile Sportive din Alba Iulia si Blaj si Colegiului militar Liceal Mihai Viteazul din Alba Iulia la maratonul Reintregirii Neamului Romanesc din 2013.

In anul 2014 doua stafete, vor alerga pe traseul maratonului, astfel:

-stafeta copiilor din Rasnov, 42 copii X 1 km;

stafeta internationala a Cambridge School Bucharest, antrenor  Dan Mocanu.

 

Maratonul zapezii, Editia 2, 2013

Maratonul zapezii, Editia 1, 2012

Florin Simion – Impresii Editia 1

Ilie Rosu – Impresii Editia 1