Isostar Maratonul Zapezii Rasnov 2015

Rezultatele la Isostar Maratonul zapezii Rasnov, 14.02.2015

Istvan Szokolszky, la Masculin, si Livia Szigyarto, la Feminin, au castigat Isostar Maratonul Zapezii Rasnov 2015

Traian Flucus si Laura Mamina au castigat  proba de 30 km.

Nicolae Buceanu si Marcela-Diana Vlad au castigat la Semimaraton.

Vlad Victor si Cristina Chiroiu au castigat proba de 15 km.

Comunicatul celei de-a 4-a editii a “Isostar Maratonul Zapezii Rasnov 2015”

Isostar Maratonul Zapezii Rasnov, 14.02.2015

 

 

Esti puternic(a) si rezistent(a)? Ti-a zburat vreodata gandul la cum ar fi sa alergi un maraton in Antarctica? Clubul Sportiv Eco Alpin, prin Centrul de Pregatire Montana Himalaya, in parteneriat cu Primaria Rasnov, sustinut de ISOSTAR ROMANIA readuce pentru a 4-a oara maratonul pe care ti l-ai dorit, la noi acasa, in Romania, in Zona Rasnov. Daca la prima editie din 2012, au luat startul 20 de concurenti in cadrul primului maraton de iarna, pe zapada, toti trecand atunci linia de sosire, la editia a 2-a au luat parte 123 de concurenti, la a treia editie 110 concurenti, care s-au intrecut in probele de maraton, 30 km, 21 km si 15 km, si 2 stafete de copii 42X1 km si 10X4,2km, care au alergat pe traseul maratonului.

Isostar Maratonul Zapezii este un eveniment unic in Romania si in Europa, fiind o proba a curajului, desfasurata in conditii de iarna, in zona istorica si turistica a Rasnovului, intr-un cadru natural in care pot fi admirate din alergare,  masivele muntoase Piatra Craiului, Postavarul, Magura Codlei, Parcul National Bucegi,  Complexul National de Sarituri cu schiurile, Cetatea Medievala Rasnov, simbolul Rasnovului, prin care vor traversa toti concurentii, si Cabana Himalaya, punctul final de sosire al fiecarei probe.

Probe:  1. Maraton 2. 30 km 3. Semimaraton 4. 15 km

Competitia Isostar Maratonul Zapezii – Rasnov 2015, Editia a 4-a, “Memorial colonel Aurel Cristea” este organizata de catre Asociatia Club Sportiv ECO ALPIN, prin Centrul de Pregatire Montana HIMALAYA, in parteneriat cu Primaria Orasului Rasnov, ISOSTAR Romania si Directia pentru Sport si Tineret a judetului Brasov.

Sponsori:  ISOSTAR Romania, Fabrica de steaguri.

Parteneri media: Centrul Cultural Reduta Amicii Salvamont Brasov, Ro Club Maraton, Revista Alerg, Asociatia Romana pentru Propaganda si Istorie Aeronautica (ARPIA), BigDD

1. Regulamentul Isostar Maratonul Zapezii 2015

2.Traseu maraton

3.Declaratia pe propria raspundere

4.Inregistrare 

5.Lista concurenti

6. Programul Maratoanelor  istorice in anul 2015

Rezultate: 2012  2013, 2014

* “Memorial Colonel Aurel Cristea” – Colonelul Aurel Cristea a fost seful Catedrei de Pregatire Fizica din Liceul Militar “Stefan cel Mare” Campulung Moldovenesc in perioada 1955-1983, un mare instructor sportiv, prin mainile caruia au trecut mii de ofiteri din Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro. Organizatorii maratonului au fost elevi ai regretatului profesor. La fiecare dintre editii, fiica acestuia, medicul ElenaLacramioara Cristea, asigura servicii de asistenta medicala pe timpul competitiei si ofera la final o cupa unuia dintre participanti.

Isostar Maratonul Zapezii Rasnov 2015