Maratonul Prieteniei Pleven 2018 cu 5 drapele

Este ziua de 20.05.2018.

Maratonul Prieteniei Pleven 2018

Intampinat la sosire de vice primarul orasului Pleven,  Dl. Milen Yakov- Deputy Mayor for Finance and Economy

 

 

 La 10 zile de la incheierea Maratonului Independentei desfasurat pe 10 mai la Bucuresti, am participat la Friendship Pleven Marathon, Editia a 5-a. Startul s-a dat din fata Mausoleului din Plevna, unde odihnesc 1725 de militari romani care si-au dat viata intre anii 1877 si 1878 pentru Independenta Romaniei si Bulgariei. Dupa cursa si festivitatea de premiere organizatorii Friendship Pleven Marathon si ai Maratonului Independentei au depus impreuna o coroana de flori in memoria eroilor care s-au jertfit pentru Independenta Romaniei si a Bulgariei. La final de zi si de maraton impreuna cu Salagean Stefan, amandoi participanti atat la Maratonul Independentei, cat si la Friendship Pleven Marathon, ne-am recules la Mausoleul eroilor romani de la Grivita, unde odihnesc 1300 militari romani, incheiind simbolic cele 2 maratoane.
La acest maraton am alergat cu drapelul Romaniei – maratonul 201 cu drapelul Uniunii Europene – maratonul 101, drapelul Bulgariei – maratonul 15,  steagul Regelui Carol I – maratonul 9 si cu drapelul Romaniei pe care au fost inscriptionate primele 200 maratoane alergate cu drapelul Romaniei.

Multumesc prietenilor mei Stanislav Goranov Georgiev si Stanimira Georgieva pentru organizarea acestei competitii si pentru.. prietenie.

IMG_0180

Galeria foto

Sosirea (video)

Ganduri la final (video)

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori