Maratonul Via Pontica cu drapelele Romaniei, Bulgariei, Uniunii Europene si steagul dacilor

Este data de 03.09.2017.

Maraton Via Pontica cu drapelele Romaniei, Bulgariei, Uniunii Europene si steagul dacilor

Maratonul Via Pontica?, 03.09.2017, editia a 2-a, s-a desfasurat intre Romania si Bulgaria, cu trecerea frontierei dintre cele doua tari, cu start din localitatea Krapet – Bulgaria, si cu intoarcere in localitatea 2 Mai – Romania.

Romania Bulgaria Impreuna!

Un mesaj pe care l-am purtat in toate cele 12 maratoane in care am fluturat impreuna drapelele Romaniei si Bulgariei.

S-a alergat pe malul marii, pe drumuri acoperite cu nisip, pe drumuri de tara, printre masini si rulote, dar si printre terasele de la 2 mai si Vama Veche, sub privirile pline de uimire  ale turistilor, avand in permanenta la orizont MAREA NEAGRA, supravegheati de la mare inaltime de un soare care insa s-a dovedit a fi destul de bland si de o briza pe final de cursa, care ne-a impins spre linia de sosire.

Acest maraton a fost o adevarata aventura pe care am inceput-o alaturi de Florin Simion. La ora 03.00 eram inca in Bucuresti, iar la ora 07.00 luam startul in cursa.

A fost un maraton cu o intoarcere in timp, pe drumul  matasii, cum precizau organizatorii, dar si pe un drum pe care cu mii de ani in urma “alergau” dacii.

La Maraton Via Pontica am alergat maratonul cu numarul 191 din cariera, maratonul 181 cu drapelul Romaniei, maratonul 12 cu drapelul Bulgariei, maratonul 90 cu drapelul Uniunii Europene si maratonul 41 cu steagul dacilor.

IMG_0648

Galeria foto

Final de cursa (video)

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori