Maratonul Zapezii Isostar Rasnov 27.02.2016

Clasament General Maratonul Zapezii Rasnov 2016

Esti puternic(a) si rezistent(a)? Ti-a zburat vreodata gandul la cum ar fi sa alergi un maraton in Antarctica? Clubul Sportiv Eco Alpin, prin Centrul de Pregatire Montana Himalaya, in parteneriat cu Primaria Rasnov, sustinut de ISOSTAR ROMANIA,  readuce pentru a 5-a oara maratonul pe care ti l-ai dorit, la noi acasa, in Romania, in Zona Rasnov.

Cetatea Medievala Rasnov

Maratonul Zapezii Isostar Rasnov 2016 este un eveniment unic in Romania si in Europa, fiind o proba a curajului, desfasurata in conditii de iarna, in zona istorica si turistica a Rasnovului, intr-un cadru natural in care pot fi admirate din alergare,  masivele muntoase Piatra Craiului, Postavarul, Magura Codlei, Parcul Natural Bucegi,  Complexul National de Sarituri cu schiurile, Cetatea Medievala Rasnov, simbolul Rasnovului, prin care vor traversa toti concurentii, si Cabana Himalaya, punctul final de sosire al fiecarei probe. Ti se va taia respiratia cand vei simti aerul rece ce vine dinspre munte, dar sa nu te sperii, va fi un semn ca te apropii din ce in ce mai mult de Muntele Bucsoiu, marea provocare a maratonistilor montani din timpul verii.

Valea Glajeriei, cu Muntele Bucsoiu in fata

Probe:  1. Maraton 2. 30 km 3. Maraton stafeta pentru copii.

Competitia Maratonul Zapezii Isostar- Rasnov 2016, Editia a 5-a, “Memorial colonel Aurel Cristea” este organizata de catre Asociatia Club Sportiv ECO ALPIN, prin Centrul de Pregatire Montana HIMALAYA, in parteneriat cu Primaria Orasului Rasnov, ISOSTAR Romania si Directia pentru Sport si Tineret a judetului Brasov.

Sponsori:  ISOSTAR Romania, Iberiarenovables, Medical Simbol;

Parteneri media: Adrenallina,  Centrul Cultural Reduta Amicii Salvamont Brasov, SKV, Asociatia Romana pentru Propaganda si Istorie Aeronautica (ARPIA), Revista Alerg, Ro Club Maraton.

1. Regulamentul Maratonul Zapezii Isostar, Rasnov 2016

2.Traseu maraton

3. Declaratia pe propria raspundere

4.Inregistrare 

5 Rezultate

6.Lista concurenti

7. Maratoane istorice anul 2016

 

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori