Gerar semimaraton 2016 cu drapelul Romaniei si steagul dacilor

Este data de 31.01.2016.

Inainte de start

Ca de fiecare data, la aceasta competitie m-am inscris pe ultima suta de metri. Cu o zi inainte de cursa ma prezint la standul competitiei si intreb daca este vreo echipa descompletata. Echipa 77 – “Cei ce vor fi”, avea nevoie de un concurent. Din nefericire participarea mea la aceasta competitie a fost posibila pentru ca o fetita, Sofia Kehaiyan,  s-a accidentat la schi, tatal ei fiind nevoit sa renunte la cursa si sa accepte sa fie inlocuit cu mine. Am facut tot posibilul pentru ca  echipa noastra sa fie la inaltime. I-am cunoscut pe colegii mei a doua zi, cu o jumatate de ora inainte de start: Celus Tarpan si Sorin Gherman.  Puternic motivati, ne-am fixat ca obiectiv sa alergam undeva in jur de 2 ore, chiar sub acest timp. Dupa o cursa de alergare constanta,

20:2.3 19:50 19:52.4 19:54 19:52.3 19:36.1

am reusit 1:59:07, atingandu-ne obiectivul. Am dedicat cursa fetitei din spital si surorii ei, Maria Kehaiyan, care isi aniverseaza astazi ziua de nastere. De asemenea ne-am gandit  la final de cursa la toti prietenii nostri care isi aniverseaza sau si-au aniversat de curand,   ziua de nastere. Si sunt destui. La multi ani!

Primul antrenament serios al anului in care concurentii au fost concentrati pe  lupta cu timpul si cu …. kilogramele in plus! Gerar Semimaraton, a insemnat ca de fiecare data, intrecere, incordare, bucurie, prietenie, lupta si distractie. Le-am urat la final colegilor mei de echipa,  sa vina ca sa alerge la Maratonul Zapezii Isostar Rasnov 2016, in proba de 30 km, o distanta care poate reprezenta pentru ei, marea provocare pentru a pregati primul maraton din viata lor!

In aceasta cursa am fluturat drapelul Romaniei si steagul dacilor. Un antrenament foarte bun, inainte cu 4 saptamani de Maratonul Zapezii Rasnov 2016, care va avea loc pe 27 februarie in zona Rasnov.

Multumesc baieti!

In timpul cursei - Cei ce vor fi

In timpul cursei - Cei ce vor fiIlie Rosu gata pentru Isostar Maratonul Zapezii Rasnov 2016

Cei ce vor fi - Spre linia de sosire

 

Impreuna cu fanul meu care s-a facut mare

Prietenii mei

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori