Maraton la Bruxelles, in capitala Uniunii Europene

Este data de 04.10.2009.

Consider aceasta zi una istorica pentru mine, pentru ca astazi s-a scurs un an de la primul meu maraton Anul trecut, pe 5.10.2008, la Budapesta am simtit gustul primei curse oficiale. Au urmat Bucuresti si apoi Atena, maratonul la el acasa. Anul acesta am alergat la  Paris, Madrid si la Berlin, iar astazi la Bruxelles. Sunt pe drumul cel bun, reusind sa cobor in intreval de doua saptamani, in ultimele mele doua curse, de doua ori sub 3 ore si jumatate!

Cursa s-a incheiat. Timpul a fost foarte bun pentru alergat, fiind racoros. Traseul foarte variat,  desi m-a intrebuintat serios, putin a lipsit, cam un minut, si imi corectam propriul record.

Sa ai forta sa parcurgi ultimii  metri din cursa cu tricolorul inaltat si fluturand  deasupra capului,  sa treci linia de sosire in uralele multimii, care sa strige ROMANIA, este visul oricarui maratonist. Visul meu s-a implinit astazi aici, la Bruxelles si sunt foarte fericit!

O mare provocare se apropie la orizont, peste doua saptamani: maratonul International Bucuresti!

6 Raspunsuri

  1. marian spune:

    Felicitari Ilie !
    Bravo !

  2. ionut spune:

    Bravo!
    Va astept, cu impresii pe viu.

  3. Nicu Grigoras spune:

    Alergi prin lume, alergi prin viata, alergi cu tine insuti; stiu foarte clar un singur lucru : cine termina un maraton este un invingator.ilie, tu esti un invingator. ma bucur nespus pentru tine, pentru ambitia ta.

  4. Stan Turcu spune:

    Felicitari! Se pare ca ai atins o forma sportiva de invidiat. Tot inainte!

  5. Sandel Voinea spune:

    Felicitari, Ilie.Te invidiez prieteneste.Ma bucur dar, da-mi voie sa fiu si mindru ca am fost camarazi, nu numai de scoala ci si de echipa (amintesc aici de finala pe tara la 10000 m din ’82).In cuget si simtiri sunt alaturi de tine .La fel si Gabi si Bubu.Succes mai departe!

  6. didina spune:

    ciao

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori