La multi ani 2009!

Este data de 31 decembrie 2008.
Iata-ma din nou la cabana. Inchei anul 2008 cum nu se putea mai frumos; cu o cursa de aproape 30 km, conditiile fiind la fel de grele ca si in saptamana trecuta. Am reusit sa infrunt frigul si gerul si de data aceasta, afara se pare ca au fost -17 grade. Am riscat un pic dar totul e bine cand se termina cu bine.
Timpul parca zboara si mai e putin timp pana la maratonul de la Paris. Acolo voi incerca sa cobor sub 3 ore si 30 de minute. Dar pentru asta trebuie sa trag mai mult la antrenamente si sa mai dau cateva kg jos. Si apoi am acumulat ceva experienta in ale maratonului. Sper ca nu voi mai repeta greselile din 2008 si voi lasa o distanta mai mare intre curse.
Am posibilitatea sa vad Parisul in toata splendoarea lui, voi gusta cate putin din istoria si arta lui, nu ma voi plictisi in cursa pentru ca traversandu-l de la un cap la altul si la dus si la intors, sigur voi ramane uimit de ceea ce voi vedea si voi avea ce povesti. Iar in 2010 cine stie, cu putin noroc, poate vor urma New York si Londra.

Si pentru ca mai e putin pana la trecerea in noul an, ii urez prietenului meu de la Himalaya “La multi ani!” de sfantul Vasile si cu ocazia  aniversarii zilei sale de nastere. La multi ani Vasile!

Tuturor prietenilor care mi-ati dat sfaturi si care ati apreciat efortul meu de a  ma pregati, participa si termina in 2008, maratonul de la Atena, va multumesc si va doresc un calduros “La multi ani!” !

1 raspuns

  1. Liviu spune:

    Un nou an bun tuturor!

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori