Maratonul Ciucas X3 cu doua drapele ale Romaniei, steagul Uniunii Europene si steagul dacilor

Este data de 10.09.2016.

Maraton Ciucas X3, editia a 7-a, 10.09.2016

Ilie Rosu – Marilena Cimpeanu pe Varful Ciucas: Strigatul de lupta al maratonistilor din Romania si al dacilor, Omagiu, Recunostinta si Respect pentru Eroii Armatei Romane care s-au jertfit in Primul Razboi Mondial.

Primul meu maraton montan in Romania a fost la Ciucas Trail, in anul 2010. Din cele 7 editii am ratat una singura, pentru ca unul dintre nepotii mei, a ales sa se casatoreasca in ziua cursei. Revin cu mare drag la fiecare editie, intr-o zona, pentru cine nu stie, plina cu transee din Primul Razboi Mondial, ca sa flutur drapelul Romaniei.

La Maraton Ciucas Trail am alergat  cu deviza “Pe aici nu se trece” in memoria eroilor Armatei Romane, care s-au jertfit in Primul Razboi Mondial pentru infaptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, , 2016. Omagiu, Recunostinta si Respect!

Maraton Ciucas X3, editia a 7-a, 10.09.2016

Ilie Rosu – Marilena Cimpeanu
In drum spre varful Ciucas

Maraton Ciucas X3, editia a 7-a, 10.09.2016

Pregatiti de un nou asalt

Editia din 2016 a Ciucas Trail Maraton a insemnat entuziasm, sacrificiu, lupta si prietenie.
Am alergat acest maraton cu doua drapele ale Romaniei, cu steagul Uniunii Europene-maratonul 72 si steagul dacilor-maratonul 22.
De ce cu doua drapele ale Romaniei? Drapelul Romaniei, cu 146 maratoane alergate, a predat palmaresul sau unui steag nou, steag care va duce mesajul “Din dragoste pentru Romania si istoria ei”, de la maratonul 147, pana la maratonul cu numarul 200. Momente emotionante au fost la start, la sosire dar si sus, pe varful Ciucas, unde Marilena Cimpeanu, aflata la primul ei maraton montan, m-a ajutat sa desfasor cele 4 drapele si impreuna cu care, am facut sa rasune strigatul de lupta al maratonistilor din Romania si al dacilor, deasupra muntelui Ciucas si prin vaile din jur, intr-un peisaj de vis, care a dat aripi concurentilor, ca sa termine cu bine aceasta intrecere.

Maraton Ciucas X3, editia a 7-a, 10.09.2016

Ilie Rosu – Marilena Cimpeanu
Cel de-al doilea drapel al Romaniei preia palmaresul drapelului cu 146 maratoane

Maraton Ciucas X3, editia a 7-a, 10.09.2016

Final de maraton
Ilie Rosu-maratonul 157 din cariera si 147 cu drapelul Romaniei
Marilena Cimpeanu – primul maraton montan si maratonul nr.4 din cariera

Cursa copiilor de a doua zi, in care le-am facut cunostinta cu drapelul Romaniei si cu steagul dacilor, avea sa fie o intrecere finalizata de cei mici cu lacrimi, bucurii si imbratisari.
Maraton Ciucas X3, editia a 7-a, 10.09.2016
Maraton Ciucas X3, editia a 7-a, 10.09.2016

Inca un maraton finalizat cu drapelul Romaniei si cu steagul Uniunii Europene pe drumul indeplinirii obiectivului acestui an:  Maratonul 150 cu drapelul Romaniei si 75 cu steagul Uniunii Europene, care se va infaptui pe 9 octombrie 2016, la Bucharest MARATHON.

Galeria foto

Inainte de start: “Din dragoste pentru Romania si istoria ei” (video)

Strigatul de lupta pe varful Ciucas (video)

Maraton Ciucas X3 sosire (video)

Omagiu pentru eroii din Primul Razboi Mondial (video)

Predand stafeta catre cei mici (video)

Din cursa copiilor (video)

Cursa berbecilor (video)

 

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori