Maratona di Roma 2016 cu drapelele Romaniei, Italiei, Vaticanului si steagul dacilor

Este data de 10.04.2016.

Pentru a 3-a oara la Maratonul de la Roma si pentru a 8-a oara cu drapelele Romaniei si Italiei intr-un maraton. Pentru prima oara cu drapelul Vaticanului intr-o cursa de maraton, ajungand la cel de-al 26-lea steag de stat care a fluturat alaturi de drapelul Romaniei intr-un maraton.
Dupa 17 maratoane alergate prin intreaga Romanie, prin munti, prin vai si prin cele mai incarcate locuri de istorie ale Romaniei, steagul dacilor a dat onorul dacilor din intreaga Roma. El a fluturat la start si la sosire trecand prin dreptul Columnei lui Traian, la Arcul lui Constantin si in Piazza del Popolo, facandu-i pe dacii intalniti pe traseu sa tresara. Un maraton in care la final am avut privilegiul sa povestesc despre cursa la Ambasadele Romaniei in Italia si la Vatican si la Radio Romania Actualitati.
Peste 100 de maratonisti romani au luat startul in aceasta cursa, multi dintre ei aflandu-se la primul maraton din viata lor.
Pentru mine a fost maratonul 146 din cariera, 136 cu drapelul Romaniei, primul maraton cu drapelul Vaticanului si cel de-al 18-lea maraton cu steagul dacilor. O experienta de neuitat in care am reintalnit o multime de prieteni care m-au incurajat in timpul cursei.  La final de cursa am avut privilegiul sa povestesc personalului ambasadelor Romaniei in Republica Italiana  si Romaniei pe langa Sfantul Scaun, despre cursa.
Multumesc tuturor persoanelor si institutiilor care m-au sustinut in aceasta cursa: Ministerul Afacerilor Externe, Clubul Sportiv Eco Alpin, Ro Club Maraton, Red & White Services, Isostar Romania, ARPIA si Fabrica de Steaguri.
Maratona di Roma 2016
Maratona di Roma 2016
Maratona di Roma 2016
Maratona di Roma 2016
Maratona di Roma 2016
Maratona di Roma 2016
Maratona di Roma 2016

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori