Maratonul DHL cu drapelele Romaniei si Uniunii Europene

Este data de 21.06.2014.

In ziua de  21.06.2014, intre Predeal si Poiana Brasov,  s-a desfasurat Maraton DHL Stafeta Carpatilor, in care eu am purtat in cursa  drapelul Romaniei, pentru a 85-a oara intr-un maraton, si steagul Uniunii Europene, pentru a 46-a oara!

Cel mai frumos moment al Maratonului DHL Stafeta Carpatilor Maraton DHL) s-a petrecut la km 19, la intrarea in Rasnov. Copiii aflati la pregatire la centrul de Pregatire Montana Himalaya ( Cabana Himalaya)- Clubul Sportiv Eco Alpin, au iesit in intampinarea maratonistilor, la intersectia cu Isostar Maratonul zapezii Rasnov, incurajandu-i. Profesorul Vasile Dogaru, care in 2002 a facut parte din expeditia in totalitate romaneasca care a escaladat Everestul, impreuna cu profesorii copiilor de la scoli din orasul Fetesti, incearca sa le transmita acestora, semnificatia cuvintelor Romania, Maraton si Everest!

Am  dedicat maratonul unor copii de la o casa de copii din Fetesti, militarilor armatei romane care s-au jertfit in primul Razboi Mondial, in apropierea  startului existand  un monument inchinat lor,  si colegei noastre  de club, Mariana Bazavan, care din cauza unor probleme de sanatate nu mai alearga in competitii, dar pe care noi o asteptam sa revina alaturi de noi in curse .

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori