Dracula Maraton 2013 la final

Florin Simion a castgat prima editie a Dracula Maraton 2013.

 

Clasament Dracula Maraton 2013

Multumim Primariei Sectorului 3 pentru sprijinul acordat, acest maraton fiind planificat initial a se desfasura in zona Cetatii Poenari, Arges, el fiind mutat in ultima clipa in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 al Capitalei.

Multumim pentru energizare prietenului maratoanelor noastre istorice,  ISOSTAR.

Multumim firmei  Scorseze Securyty pentru asigurarea sub forma de sponsorizare a unei ambulante, prezenta acesteia dand incredere concurentilor, neavand nici un eveniment.

 

 

DRACULA MARATON   13-14.07.2013, 22.00-05.00, Parcul Alexandru Ioan Cuza, Sector 3, Bucuresti

Sunt locuri in Romania in care intotdeauna se intampla ceva deodebit, dar si locuri in care nu se intampla niciodata nimic,  pentru ca oamenii nu vor sa se intample. In Parcul Alexandru Ioan Cuza se intampla ceva.

In noaptea dinspre 13 spre 14.07.2013, intre orele 22.00-05.00  se va desfasura prima editie a maratonului “Dracula Maraton”.  Un prilej unic de a va reaminti de personalitatea domnitorului Vlad Tepes si de a va intalni   cu mitul Dracula, intr-o alergare inedita, desfasurata in miez de noapte. Tulburat, Dracula ii va insoti din miez de noapte, pana in zori,  pe maratonisti, plutind pe  deasupra Parcului Alexandru Ioan Cuza si cautand raspunsul la intrebarea:  Oare de ce n-a mai fost posibila desfasurarea acestui maraton, la el acasa,  in cuibul de vulturi din Cetatea Poenari?  Incercam sa il prindem si pe  el in “cursa”, sa il atragem “acasa”, pentru ca avem inscriptionate pe tricourile si pe medaliile noastre  acele cuvinte dragi lui:  Cetatea Poenari!

1. Regulament

2. Declaratia pe proprie raspundere

3. Inregistrare

4. Lista concurentilor

5. Rezultate

6. Inregistrare voluntari

7. Afisare Voluntari

8. Stiri

 

Prima tentativa de a organiza un maraton in care sa ne intalnim cu legenda lui Vlad Tepes si cu mitul Dracula, a fost anul acesta la maratonul Zapezii 2013. Initial am stabilit ca startul sa fie din  Castelul Bran, iar sosirea  la Cabana Himalaya, cu trecere prin Cetatea Rasnov si sa numim maratonul “Dracula maraton”. Am renuntat la idee pentru ca drumul national pe care trebuia sa alergam era foarte aglomerat . In plus legatura dintre castelul Bran si Vlad Tepes s-a dovedit a fi una foarte fragila.

Salvarea a venit din partea doamnei Marcela Feraru, care locuieste in Franta si care este “toba de carte”, in ceea ce-l priveste  pe Vlad Tepes si mitul  Dracula. Francezii si englezii sunt innebuniti dupa Dracula! Locul pe care ar trebui sa il alegi este bine sa fie in jurul Cetatii Poenari! Asa s-a nascut Dracula Maraton, pe care, intamplator sau nu, l-am planificat pe 14 iulie 2013 si care a avut loc pana la urma in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti.  Multumim Marcela Feraru!

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori