Brasov semi maraton 2012

Este data de 07.04.2012.

2 Raspunsuri

  1. Sandel Voinea spune:

    Aceleasi momente inaltatoare, incarcate de traire sincera si adevarata, marca ILIE ROSU. Pentru a intelege ce se ptrece acolo, trbuie, daca nu iei parte la cursa, macar sa fii prezent pe margine si sa incurajezi pe protagonisti. Oricum este ceva extraordinar si contagios. Ceea ce transmite Ilie Rosu, nu e pe bani, este universal uman, prietenie, intelegere intre oameni, chiar de nationalitati diferite, si asta transmisa prin intermediul sportului, un mijloc atat de simplu si de benefic.
    Fiecare eveniment in care apar drapelele lui Ilie, este o reusita, o implinire a umanului, a logicului in viata de zi cu zi. Din pacate realizam greu acest lucru sau deloc. Poate nu intelegem, sau prioriotatile, altele decat acest rezervor se sanatate, sportul, ne macina timpul. Si ce daca… Ilie merge mai deparete iar cei ce inteleg ceva din cursa lui, alearga in trena drapelelor.

  2. Maratonul Regal - de la vis, la realitate | Ilie Rosu spune:

    […] pentru ca am simtit din plin oboseala acumulata. Din data de 07.04 am alergat semimaraton la Brasov, maratonul de la Paris, maratonul de la Cluj Napoca, maratonul de la Moieciu, Maratonul Regal  […]

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori