Gata pentru Atlanta


Galeria Foto

4 Raspunsuri

  1. stan turcu spune:

    Iliuta, nu stiu cum, dar va trebui sa mai faci rost de ceva “maini” in plus. Daca o tii in ritmul asta nu stiu cum vei duce atatea drapele cu numai 2 maini…. Lasand gluma la o parte, cred ca va fi foarte greu, dar stiu ca te vei achita de sarcina ce ti-ai trasat-o singur… Mult succes si sanatate!

  2. nin spune:

    am vazut! tin pumnii, ca de obicei, imi place!

  3. Mariana spune:

    Imi amintesc, anul trecut pe vremea asta, sarbatoream cu ocazia maratonului de la Roma si al proiectului “alearga impreuna”, ziua ta de nastere si a unui alt Ilie: Victor Ilie.
    Anul trecut, iti serbai ziua printr-un maraton!
    Anul acesta, iti serbezi iar ziua printr-un maraton si un alt proiect: granitele nu sunt limite!
    Desi foarte departe, caci alergi maratonul din Georgia, America de Nord, gandurile noastre te insotesc asa cum ii insotesc si pe ceilalti colegi de indrazneata expeditie: Viorica si Daniel! Cu mandrie, admiratie si din tot sufletul nostru va uram succes, alergare usoara si plina de satisfactii!
    La multi ani, Ilie!

  4. Gabriel Solomon » Blog Archive » Maratonisti din proiectul “Granitele nu sunt limitele” au terminat maratonul de la Atlanta spune:

    […] cadrul maratonului, Ilie Rosu a stabilit un nou record, alergand cu patru drapele toata cursa: al Romaniei, Statelor Unite, ONU […]

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori