Racit cobza

Este data de 04.03.2009.
O raceala urata m-a tinut in loc cu antrenamentele saptamana aceasta. Intreg corpul a luat foc si oricat am incercat sa revin nu am reusit. Ma simteam ca un leu intr-o cusca si imi lipseau miscarile mele zilnice. Doar trei zile am rezistat, asa ca iata-ma din nou in parc. In prima zi au fost doar doua ture de lac iar in urmatoarea zi, trei. Imi curgea nasul, respiram greu si tuseam. Un semnal cat se poate de clar, ca inca nu sunt refacut. Si asa am lasat sa treaca  inca  patru zile.

Astazi insa ma simt mai bine si sunt hotarat sa incerc din nou. Desi s-a inserat, voi avea la dispozitie cam o ora sa alerg pe lumina. M-am echipat mai subtire si asta ma ajuta mult in primele doua ture. Incerc sa nu fortez. M-am incalzit bine, asa ca pot sa mai adaug inca doua ture. In final reusesc patru ture si ma opresc. Si poate ca as mai fi dat inca o tura daca nu se lasa intunericul peste parc. O parte a aleii din jurul lacului  nu este bine iluminata, sunt destule denivelari si atunci cand alergi apare riscul sa te accidentezi. Se pare ca mi-am revenit. Ma ia cu frig, un vant rece imi patrunde prin oase, indemnandu-ma sa nu stau in loc si sa ma grabesc catre casa.
Luna aprilie se apropie, urmeaza maratoanele de la Paris si de la Madrid, iar in august cel de la Berlin! Cam asta este proiectia mea pentru  anul 2009. In tara va fi maratonul Bucurestiului de la care nu vreau sa lipsesc. Sunt sigur ca prietenii mei maratonistii vor mai descoperi si alte concursuri si cine stie…

1 raspuns

  1. Stan Turcu spune:

    Bine ai revenit. Multa sanatate si … restul se rezolva.

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori