La Tour du Pays de Caux cu steagurile Romaniei, Frantei, Uniunii Europene, ONU si UNICEF

Este data de 27.05.2014.

In perioada 28.05-31.05.2014 s-a desfasurat in Franta, Regiunea Normandia, cea de-a 30-a editie a Tour du Pays de Caux. Competitia de alergare s-a desfasurat pe distanta de aproximativ 90 de km, in 6 etape pe durata a 4 zile.
1. Festivitatea de deschidere. Yvetot
2.  Ziua 1. Etapa 1 – Doudeville
3. Ziua 2. Etapa 2 – Allouville-Bellefosse
4. Ziua 2. Etapa 3 – Le Trail
5. Ziua 4. Etapa 4-Auzebosc

6. Ziua 5. Etapa 5-  Caudebec en Caux
7. Ziua 6. Etapa 6-Yvetot
8. Festivitatea de premiere. Yvetot

Cele 6 etape s-au desfasurat in localitatile Doudeville, Allouville-Bellefosse , Le Trait, Auzebosc, Caudebec en Caux si Yvetot.

La competitie au participat sportivi  din Franta, Belgia, Algeria, Maroc, Olanda, Bulgaria, Polonia, Japonia, Slovacia, Italia, Israel  si Romania.
Desi initial imi propusesem sa duc doar drapelel Romaniei si Frantei, observand care sunt  tarile participante,  am luat cu mine in competitie drapelele Romaniei, Frantei, Uniunii Europene si Organizatiei Natiunilor Unite. In semn de respect pentru copiii din intreaga lume, in ultima zi de concurs,am inlocuit  steagul ONU cu steagul UNICEF.
La acest concurs au participat din Romania Stefan Oprina, Victor Vlad, Cernat Danut, Ilie Rosu, Hiroko Ogawa (Japonia)  si Stanislav Goranov Georgiev (Bulgaria).
Echipa Romaniei, formata din Stefan Oprina, Vlad Victor si Danut Cernat a ocupat locul 3 in clasamentul general pe echipe, iar echipa Ensemble Rou-Jap-Bul, formata din Ilie Rosu, Hiroko Ogawa (Japonia) si Stanislav Goranov Georgiev (Bulgaria), intr-o componenta internationala, locul 21.

1 raspuns

  1. Liviu spune:

    Bravo Ilie!

Lasa un comentariu

Atentie: Comentariile vor fi moderate. Nu este nevoie sa trimiteti acelasi comentariul de mai multe ori